dimarts, 5 de març del 2024

VISITA APOSTÒLICA NUCLI DE BARCELONA

La germana Rita Calvo odn superiora general de la Companyia de Maria 
juntament amb Cristina Sanz odn, membre de l’equip general, i la germana Nélida Andrés odn provincial de la província del mediterraro i Cristina González odn membre de l’equip provincial, han estat aquesta setmana celebrant diverses trobades canòniques a Catalunya per conèixer de primera mà les diverses comunitats, i el passat dilluns va visitar el nostre nucli, on FISC-Catalunya hi es present.

En un primer moment de la trobada es va reunir amb l’equip del Nucli on van estar parlant i dialogant sobre quin és el moment del Nucli, on som i cap a on volem anar.

En un segon moment, ens vam reunir amb la resta de persones que van voler també participar de la visita al saló d’actes. I ha estat aquí on la figura de Santa Joana ha tingut un paper determinant, i per això ha tingut el seu moment de protagonisme amb una breu però profunda representació teatral recordant la seva vida i els seus fer. La representació ha servit també per fer un breu i emotiu moment de pregària.

Per acabar, tots junts hem celebrat l’alegria de trobar-nos amb un berenar al menjador de l’escola.

Na Rita, superiora general, ha tingut l’oportunitat d’expressar-nos durant la trobada “el goig i la força” que experimenta cada vegada que porta a terme aquestes visites: “Demostreu que manteniu la flama de Santa Joana de Lestonnac ben encesa, tal com passa en altres regions del món”, ens va dir a tots els presents.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada