divendres, 4 de març del 2022

Campanya de col·laboració amb el barri de La Paz, Granada

 Benvolguts amics i amigues de FISC:

Des d'avui, dimecres 2 de març, i fins al 17 d'abril obrim una campanya per col·laborar amb el “Projecte d'intervenció socioeducativa amb menors i les seves famílies en situació de risc al districte Nord de Granada”.

Aquest projecte té com a objectiu l'acompanyament que afavoreixi els processos d'inclusió per a 80 menors i les seves famílies, oferint un espai educatiu per al desenvolupament integral de les competències i la participació comunitària.



En aquest vídeo, el Centre Socieducatiu Lestonnac ens explica el context i les dificultats que tenen les persones que viuen a la barriada de La Paz, al districte Nord de la ciutat de Granada. I com el centre des de l'any 1991 dóna suport a tasques educatives i de lleure, potenciant les capacitats dels nens, nenes, adolescents i famílies del barri.



Des de fa 30 anys, el Centre Socioeducatiu Lestonnac realitza una intervenció integral amb 80 joves afavorint-ne el creixement educatiu i personal. També assisteixen les famílies. I tot això, gràcies a voluntaris i professionals.



Perquè el Projecte d'Intervenció Socioeducativa Lestonnac segueixi transformant 30 anys més més, us demanem suport per garantir una educació inclusiva de qualitat, perquè les/els menors de Districte Nord de Granada tinguin un espai educatiu que valori les seves necessitats i diversitats i que proposi entorns d'aprenentatge segurs i no violents, és a dir, una infància amb drets.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada