divendres, 10 de febrer del 2023

Fira #TornaCanviada de voluntariat internacional

El pròxim dimarts 14 de febrer, Lafede.cat organitza la novena edició de la Fira #TornaCanviada de voluntariat internacional. Per primera vegada, la fira es mou a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola del Vallès), de 11:30h a 15:30h i participaran nou organitzacions federades amb propostes de voluntariat internacional de curta i llarga durada. 

La fira #Tornacanviada és una oportunitat per conèixer de primera mà les diferents propostes de les entitats especialitzades en voluntariat internacional, així com per resoldre dubtes i inquietuds en relació amb la planificació, la formació prèvia i els requisits necessaris per fer una estada. 

Per primera vegada, la fira es farà a la Plaça cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona, des del 11.30 h fins a les 15.30 h i les entitats que hi participaran són: Associació Acció Internacional Action Peace (IAP)Associació Catalana per la Pau (ACP)Bosco GlobalEnginyeria Sense FronteresFISCIntered CatalunyaSED CatalunyaServei Civil Catalunya i Setem Catalunya. També hi serà present la Fundació Autònoma Solidària que ha col·laborat en l’organització d’aquesta edició i que oferirà les seves propostes de voluntariat dins de la UAB. Per assistir-hi, no cal inscripció prèvia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada