dilluns, 27 de novembre del 2023

CURSA SOLIDÀRIA 325 ANYS DEL COL·LEGI LESTONNAC DE TARRAGONA

El dia 18 de novembre de 2023 el col·legi Lestonnac-l’Ensenyança clausurava els actes de celebració amb motiu dels 325 anys de la seva presència educativa a la ciutat de Tarragona.

Ho feia de la millor manera possible amb un acte solidari a benefici del programa de Càritas diocesana de Tarragona: família, joves i infància; i del projecte educatiu i sanitari que té la Companyia de Maria (FISC) a Heri Kwetu, a la República democràtica del Congo, i també a d'altres projectes, en concret el que porta FISC en execució a Colòmbia amb fons de l'Ajuntament de Tarragona.

L’acte de cloenda va consistir en cinc curses, amb tres circuits diferents, pel nucli històric de Tarragona. La participació va ser de 512 persones, tot un èxit, i es van recollir 3.408,5 €.

Tots sabem prou bé que l’esport és font de salut i ens ajuda a trobar-nos millor física i emocionalment, però quan es corre per un motiu solidari la màgia pren part i es crea una atmosfera de felicitat i agraïment en adonar-nos que el nostre senzill gest ajuda a canviar el món, el dignifica i es converteix en font d’esperança per a tots aquells que rebran des de l’estimació la nostra ajuda.


Volem agrair públicament a tots els participants, voluntaris, institucions públiques, empreses, petits comerços i mitjans de comunicació el suport incondicional que ha permès fer realitat aquest vivencial i entranyable acte commemoratiu.

Gràcies a tothom per ajudar-nos a continuar donant la mà i per celebrar la nostra història!


(Col·legi Lestonnac L'Ensenyança - Tarragona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada