diumenge, 19 de novembre del 2023

Cursa solidària!


Ja fa molts dies que els mitjans de comunicació no paren de fer-nos arribar notícies que el què segur que no fan és aixecar-nos l'ànim i somriure. Però gràcies a Déu, en aquest món no tot són males noves. La Bona Nova també hi és. I l'hem pogut viure aquest dissabte a Tarragona.

L'hem pogut viure gràcies a la cursa solidària que s'ha organitzat des del col·legi Lestonnac L'ENSENYANÇA de Tarragona per acabar de celebrar d'una forma festiva, familiar, alegre, solidària... els seus 325 anys de presència a la ciutat. Una presència viva i activa que ha permès a un munt de nois i noies anar a l'escola per a què els ensenyessin. En 325 anys quantes alumnes han anat a l'Ensenyança?

I aquest dissabte hem pogut viure tot el que durant més de tres segles s'ha anat sembrant. Curses solidàries on tot el que s'ha recollit anirà a col·laborar en diferents projectes de Càritas i de la FISC.

L'important però no és el que hem recollit econòmicament parlant, l'important d'aquesta jornada ha estat la solidaritat. El cor de tots, petits i grans s'ha anat omplint de bons moments, de rialles, d'alegries, de picades d'ullet... de felicitat. I Jesús ens en parla molt de la felicitat. Segurament el dissabte ens hagués dit "feliços els que corren, perquè el seu cor crida solidaritat".

Gràcies a tots els que hi vau col·laborar: mestres, professors, alumnes, monges, alumnes ... Entre tots vau fer que parlar de la solidaritat no fos necessari, perquè sent solidaris la solidaritat va parlar amb el vostre ben fer.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada